logo

plovdivclubs.com

Графа издаде тайна пред своите фенове от Пловдив (СНИМКИ)
Графа издаде тайна пред своите фенове от Пловдив (СНИМКИ)

Графа издаде тайна пред своите фенове от Пловдив (СНИМКИ)

публикувана на 09.04.2016 05:39


Изпълнителят подготвя нов албум и не можа да скрие емоциите си в заведението

 

Купонът във Vogue music club тече с пълна сила и не спира. Доказателство за това са стотиците фенове на българската музика и почитатели на Графа, които окупираха заведението в центъра на Пловдив вчера вечерта.

 

Партито стартира, както обикновено след полунощ с DJ Rocco и продължи до 04:00 часа с изявите на специалния гост тази седмица. Поп идолът на младите се включи в концепцията LIVE с близо двучасово майсторско шоу, като гостите се насладиха на изпълненията на "Дим да ме няма", "Ако има рай", "Както искаш", "Невидим" и още и още... Влади изпълни най-яките си парчета, с които заслужено спечели през последните години почти всички възможни музикални награди у нас.  От Графа можем да очакваме само една страхотна вечер, коментираха хората във Vogue.  

 

Пловдивските фенове на изпълнителя имаха честа да чуят и най-новото парче на Графа, а именно "Drama Queen". То предизвика голяма еуфория в заведението, както и новината, че на 11 май ще излезе новия албум на Влади - "Моменти". Тази новина много зарадва аудиторията във VOGUE и усмихна стотитици.

 

ВСИЧКИ СНИМКИ от уникалната вечер може да видите ТУК!

 

 

 

 

 


Седмична програма